Aktiviteter våren 2018

Du som besöker familjecentralen har möjlighet att påverka vilka aktiviteter som erbjuds och hur verksamheten bedrivs. Prata med personalen om du har några idéer till aktiviteter eller andra tankar.

Måndag 19/3 är HELA familjecentralen stängd, då vi är på nätverksmöte tillsammans med alla familjecentraler i Kronobergslän.Barnvagnsbio

Vi fortsätter även i vår vårt samarbete med ABF och folkets hus genom att vi flyttar vår verksamhet till folkets hus ett visst antal tisdagar. Den 24/4 visas Wonder klockan 10:00. Vi finns på folkets hus mellan 9-12.

Barnvagnsbio innebär att salongen är lite upptänd under filmen och ljudet lite lägre. Kostnad 100 kronor. För er som inte vill gå på filmen, kommer vi ha Kottens verksamhet i ett anslutande rum, vi bjuder på fika.

Matlagning

Vid några tillfällen under våren kommer vi att laga och äta lunch tillsammans till självkostnadspris. Följande datum/grupper gör vi detta 22/3 (Småttis), 10/4 (Babyöppet). Glöm inte anmäla eventuella allergier.

Grillfredag

Fredag 16/3 klockan 9-12 träffas vi i Haganässkogen (ovanför vår parkering). Vi grillar korv och pinnbröd, (kostnad 20 kr/familj). OBS! Ingen verksamhet inne denna dag!

Med reservation för ändringar med kort varsel för alla våra aktiviteter på grund av oförutsedda händelser.Spädbarnsmassage

Ni som är listade på Achima Care och har barn som är födda 2017!

Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda fler grupper under våren. Men förhoppningvis till hösten igen.


Våra öppettider är följandelänk till annan webbplats

Kotten har även Facebook och Instagram! Så gilla oss på Facebook och Instagram!
Både på hemsidan, Facebook och Instagram uppdaterar vi fortlöpande vad som händer på Kotten.

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.