Lediga jobb

Älmhults kommun är i ständig utveckling och ser nyttan med mångfald, respekterar olikheter och arbetar aktivt för jämställdhet. Arbetsgivaren tar tillvara på medarbetarnas kompetens, uppmuntrar egna initiativ och egen utveckling. Som anställd får du ett trevligt och utvecklande arbete, en god arbetsmiljö och interna karriärvägar.

För att underlätta en kompetensbaserad rekrytering och kvalitetssäkra hela rekryteringsprocessen använder vi det webbaserade rekryteringsverktyget VISMA RECRUIT. Vi vill att du ansöker våra tjänster digitalt.

VISMA RECRUIT används av många kommuner och andra myndigheter. Det innebär att du måste ha ett digitalt CV som du registrerar på VISMA RECRUIT (offentliga jobbs) webbplatslänk till annan webbplats. Därefter kan du enkelt söka våra utannonserade tjänster. Du söker tjänsten via länken i annonsen.

Klicka på titlarna i listan, så visas platsannonsen.

Visma Recruit stängt för versionsuppdatering!

Lördagen den 9 december stängs Visma Recruit för versionsuppdatering. Verktyget öppnas igen klockan 08:00 CET måndagen den 11 december. Stängningen innebär att Visma Recruit inte kommer att finnas tillgängligt för att söka jobb.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.