Vi söker sjuksköterskor!

I hemsjukvården arbetar vi för att göra människors vardag bättre

Vi söker sjuksköterskor till hemsjukvården. Som sjuksköterska på Älmhults kommun har du ett utvecklande och spännande arbete med avancerad sjukvård i hemmet. Du möter människor i alla åldrar och arbetar för att göra människors vardag bättre. 


Som sjuksköterska i Älmhults kommun har du ett varierande, utvecklande och spännande arbete där du även arbetar med avancerad sjukvård i hemmet. Du möter människor i alla åldrar och arbetar för att göra människors vardag bättre.

Det är en stor frihet att arbeta inom hemsjukvården, du har inbokade besök, men det uppstår också akuta saker som gör att du måste planera om din arbetsdag. Du arbetar i team i nära samarbete med andra yrkesgrupper. Du ingår i kommunens sjuksköterskegrupp och har alltid nära till det kollegiala stödet.

Som sjuksköterska samordnar och planerar du hälso- och sjukvårdsinsatserna för den enskilde. Du gör bedömningar gällande medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du har även en arbetsledande roll då du handleder, instruerar och delegerar omvårdnadspersonal i det dagliga arbetet.

Är du legitimerad sjuksköterska och tycker det skulle vara spännande att jobba hos oss i Älmhult, ring eller maila enhetschef Lena Hagberg, lena.hagberg@almhult.se, tfn 0476-64 24 35 eller Emma Rodin, emma.rodin@almhult.se, tfn 0476-554 04.

Lediga tjänster söker du via www.almhult.se/jobblänk till annan webbplats


Johan SvenssonJohan Svensson, sjuksköterska på Älmhults kommun:

”Det är ett omväxlande och fritt arbete med patienter i alla åldrar, från barn till äldre och med sjukdomar i alla stadier. Det gör att jag får kontakt med personer som jag aldrig hade träffat annars.”
Susanna BolinSusanna Bolin, sjuksköterska på Älmhults kommun:

”Vi arbetar för att människor ska få det bättre och det känns meningsfullt att kunna ge den vården hemma. Många är svårt sjuka och behöver avancerad sjukvård. Att kunna erbjuda det i hemmet, där de fortfarande har en god kontakt med sina anhöriga, känns jättebra.”
Anna-Karin PeterssonAnna-Karin Petersson, sjuksköterska på Älmhults kommun:

”Inom hemsjukvården möter jag patienten på ett väldigt personligt sätt. Eftersom en stor del av patientens liv speglas i hemmet, måste jag tänka på hela patienten med allt runt omkring.”
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.