Ekonom

Camilla Åström, ekonom:

”Älmhult är en kommun som präglas av en positiv atmosfär och en framtidstro, och det speglas i arbetet”

Varierade arbetsuppgifter, närheten till arbetsplatsen och det stora intresset för offentlig sektor – det är ett par anledningar till varför Camilla Åström, ekonom, trivs så bra på just Älmhults kommun.

Som ekonom arbetar Camilla bland annat med budget, bokslut, årsredovisning och så kallade Kommunens Kvalitet i Korthet. Hon är dessutom ekonom för kultur- och fritidsförvaltningen. Det bästa med att vara ekonom på just Älmhults kommun tycker hon är att arbetsområdet är så brett.
– Jag trivs med att arbeta på en lite mindre kommun som Älmhult för då får jag arbeta med så många olika saker.  Jag får en helhetsbild som man inte får på en större kommun, säger Camilla.  

En självklarhet att arbeta inom offentlig sektor

Att Camilla hamnade på Älmhults kommun har till viss del att göra med närheten till arbetsplatsen. Med arbetsplatsen belägen i centrala Älmhult är inte hemmet längre bort än en cykeltur.

En annan anledning till att Älmhults kommun lockade är Camillas stora intresse för samhällsfrågor och offentlig sektor:
– Jag har alltid tyckt att det är intressant och roligt med samhället i stort och jag vill arbeta inom offentlig sektor. Då passar det mig väldigt bra att arbeta på Älmhults kommun. Älmhult är en kommun som präglas av en positiv atmosfär och en framtidstro, och det speglas i arbetet.


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.