Fritidsledare

Jesper von Krusenstierna, fritidsledare:

”Att arbeta med ungdomar är bland det viktigaste du kan göra”

Jesper von Krusenstierna har alltid velat arbeta med människor, och framförallt med ungdomar. Som fritidsledare på fritidsgården Fenix i Älmhult får han göra just det – och han kan inte tänka sig något roligare och mer utvecklande yrke.

Jesper von Krusenstierna

– Att arbeta med ungdomar är bland det viktigaste man kan göra. Som fritidsledare kan jag bidra till att ungdomarna har en meningsfull fritid. Jag kan också hjälpa och stödja dem. Det är viktigt att ungdomar får förutsättningar för en bra framtid, eftersom de är just samhällets framtid, säger Jesper.

Bra samarbete mellan verksamheter gör arbetet roligare

En viktig anledning till att Jesper trivs så bra med att arbeta som fritidsledare på just Älmhults kommun är att alla verksamheter arbetar tillsammans och är sammansvetsade.
– Fritidsgården har ett bra och nära samarbete med andra verksamheter inom kommunen. Det gör att arbetet blir både lättare och roligare, menar Jesper.

Älmhults kommuns syn på framtiden är en annan anledning till att Jesper känner sig hemma på kommunen. Älmhult är en expansiv och utvecklande kommun som möjliggör satsningar inom olika områden så som bostäder och skola.
– Det händer mycket i Älmhult och det märks. Det är stimulerande att få arbeta för en arbetsgivare som ser möjligheter och som vågar satsa, säger Jesper.


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.