Vi söker medarbetare till Älmhults grundskolor!

Är du driven och utvecklingsorienterad? Vill du vara med och utveckla Älmhults kommuns grundskola och tillsammans med övriga medarbetare nå målet "Sveriges bästa skola"? Då kan du vara rätt person för en tjänst på någon av våra grundskolor.

Älmhults kommun befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och har dessutom en befolkning som växer, vilket förutsätter medarbetare som är positivt inställda till förändringsarbete.

I Älmhult bor och arbetar människor från mer än 60 olika länder och det gör att vi har en internationell atmosfär med invånare från olika kulturer. Att Älmhult är hjärtat av IKEA bidrar också till det internationella. Vi söker inför hösten 2017 nya kolleger till våra grundskolor för att hjälpa oss att nå målet Sveriges bästa skola.

Vi är i ett positivt utvecklingsskede inom grundskolan i Älmhults kommun. Nya verksamheter, fler elever, utvecklande projekt och medarbetare med utvecklingsfokus.

I Älmhults kommun finns åtta grundskolor. Diö skola, Liatorps skola, Gemöskolan, Klöxhultsskolan, Ryfors skola, Montessoriskolan Linnéskolan och Älmhult internationell skola. Till hösten öppnar nya Elmeskolan.

Nya Elmeskolan
Hösten 2017 öppnas dörrarna till Elmeskolan - Sveriges största passivhusskola. Det är en helt nybyggd och toppmodern skola med elever från förskoleklass till årskurs sex och en del med internationell förskola och skola. Vill du vara med och bygga upp en helt ny verksamhet tillsammans med dina kollegor? Då kan du vara rätt person för en tjänst på Elmeskolan.

För att hitta aktuella lediga tjänster i Älmhults kommun, klicka här.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.