Aktiviteter för äldre

I Älmhults kommun finns olika möjlighet till aktiviteter i en social gemenskap för dig som är äldre.

Bland annat anordnas caféstunder, musikstunder och föreläsningar inom 65+. 65+ är ett samarbete mellan kommunen, föreningar, studieförbund och olika kyrkoförsamlingar.

Våra äldreboenden runt om i kommunen är också öppna för alla äldre. SolgårdenNicklagården och Ekebo är några av dessa ställen som erbjuder öppna aktiviteter för äldre. Aktiviteterna är gratis om inte annat anges och det finns möjlighet att köpa eftermiddagsfika.

65 + program

Fiske

Med din livsstil kan du påverka ditt åldrande! Älmhults kommun tillsammans med olika föreningar och organisationer erbjuder dig ett omväxlande program många olika aktiviteter.

65+ erbjuder äldre människor och daglediga möjligheten att prova på olika aktiviteter som föreningar erbjuder. Föreningar, studieförbund, olika kyrkor och kommunen arbetar tillsammans med att anordna aktiviteterna.

För att delta i aktiviteterna krävs inga förkunskaper. Några av aktiviteterna är gratis medan andra kostar och till några behöver du anmäla dig i förväg, läs programmet för hösten 2017 eller ladda hem och skriv ut det!PDF (pdf, 1.1 MB)

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.